Інсайдер з оточення 61-річного знаменитого актора повідомив, що наразі він не хоче вступати в жодні стосунки.

В оточенні американського актора Тома Круза прокоментували чутки про можливий роман із супермоделлю Іриною Шейк. Про це повідомляє Daily Mail.

Зокрема, в одному з недавніх інтерв'ю вона заявила, що хотіла б зустрічатися з голлівудською зіркою. Однак інсайдер з оточення знаменитості повідомив, що наразі він не хоче вступати в жодні стосунки.

Наразі Круз зосереджений на зйомках у кіно і відпочиває від побачень після того, як його двомісячний роман з російською світською левицею Ельсіною Хайровою закінчився в лютому, всього через кілька днів після знайомства з її дітьми.

"Тому лестить, що така красива жінка, як Ірина, бачить з ним себе у стосунках, але першим коханням Тома є створення фільмів, і це забирає більшу частину його часу. З ким би він врешті-решт не зв’язався, доведеться з цим мати справу. Чи зустрінеться він коли-небудь з Іриною і чи полетять іскри? Усе можливо, але якби Том та Ірина коли-небудь зустрічалися, це, скоріш за все, було б неможливо", - говорить інсайдер.

Відомо, що останніми гучними стосунками Шейк були з 46-річним квотербеком НФЛ у відставці Брейді, з яким вона зустрічалася протягом півроку.

Читайте також:
Лепса запідозрили у романі з Міс Львів-2018
Лепса запідозрили у романі з Міс Львів-2018
Кардаш'ян та Девідсон підігріли чутки про роман
Кардаш'ян та Девідсон підігріли чутки про роман
Ясько розповіла про роман із Саакашвілі і шляхетність його дружини
Ясько розповіла про роман із Саакашвілі і шляхетність його дружини
Том Круз розлучився з партнеркою зі зйомків
У Тома Круза викрали елітний BMW з багажем